Camping met viswater

Camping met viswater

Camping met viswater | Uw vakantie vieren op een camping met viswater/visvijver? Dan gaat de reis dit jaar naar Drenthe! En wel naar Camping De Bosrand in Spier. De visvijver ligt naast het campingterrein en is vanaf de camping lopend te bereiken. Er zijn genoeg mooie plekjes aan de waterkant, kies een goed plekje uit en het ontspannen kan beginnen. Laat uw gedachten met uw hengel in de hand gaan totdat uw dobber onder water schiet. Er is niets mooier dan dat moment, u heeft beet, nu zorgen dat u uw vangst goed op de wal krijgt.

 

Niets is zo ontspannend als een hengel uitgooien in een mooie en natuurrijke omgeving, dat weet u als liefhebber natuurlijk allang. Camping De Bosrand is een prachtige familie camping, waar u de sfeer en gezelligheid van het kamperen bij de boer kunt ervaren. De bomen en struiken zorgen voor veel privacy op de ruime plaatsen. Achter onze camping ligt het Terhorsterzand, een mooi natuurgebied met heide en bos. Hier kun u zich urenlang vermaken. Leer u kinderen de kneepjes van de vissport, want onze visvijver is ook geschikt voor beginnende vissers. U kunt bij onze vijver tegen betaling vissen op Forel. Wij hebben vishengels te huur, maar u kunt ook uw eigen materiaal meenemen.

Camping met viswater Drenthe

We hebben zeer ruime kampeerplaatsen op onze camping met viswater. Kamperen kan met uw tent, camper of caravan op een van onze grote plaatsen. Liever niet kamperen maar wel overnachten? Dan kunt u ook één van onze chalets, de bungalow, pipowagen of huifkar boeken. Ons nieuwste aanwinst, het glampinghouse, biedt u en uw gezin een unieke glamping-ervaring. Ons Glampinghouse heeft 2 slaapkamers (1 met stapelbed en 1 met 2-persoonsbed).

 

Onze camping ligt midden in Drenthe en midden in de natuur. Het Nationaal Park het Dwingelderveld begint vlakbij en achter onze camping ligt het natuurgebied Terhorsterzand.

Onze kampeerplaatsen

U vindt bij ons lekker ruime kampeerplaatsen ze zijn voorzien van elektra, standaard 6 ampère. Op elk veld er is een watertappunt. De plaatsen bieden veel privacy door de beschutting van bomen en struiken.  Zowel de rustzoeker, senioren en ouderen, maar ook voor gezinnen met kinderen kunnen wij een mooie plek garanderen. We hebben kleine maar ook grotere velden, dus als u met familie of vriendengroep wilt kamperen? We hebben ruimte genoeg voor grote maar kleinere groepen.

 

We hebben voor kinderen speeltoestellen en een speelweide die apart liggen en waar zij zich heerlijk kunnen uitleven. De kinderen kunnen rustig op de camping rondlopen, want de camping is autovrij. Uw auto kunt u parkeren bij de entree. Wat is er allemaal voor kinderen beschikbaar? Hieronder een overzicht;

  •      schommels,
  •      trampolines,
  •      wipwap,
  •      grote zandhoop,
  •      veel speeltractortjes,
  •      fietsjes,
  •      steps,
  •      stelten,
  •      pingpongtafel.

Knutselen en spelletjes kunnen uw kinderen doen is onze recreatieruimte. De liefhebbers van Pony’s zitten bij ons ook goed, want wij hebben er een aantal. En als ze willen mogen de kinderen helpen met verzorgen of er een rondje op rijden in het weiland.

Faciliteiten van onze camping met viswater

We hebben twee sanitair gebouwen waarvan één verwarmd. Voor het douchen en afwassen met warm water werken wij in sanitair gebouw 1 met een Sepkaart. In het sanitair gebouw 2 is een muntautomaat aanwezig. Ook kunt u tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van een wasmachine en een droger. Wij hebben ook een informatiehoek, hier vindt u foldermateriaal over de omgeving en boeken en tijdschriften die u kunt lenen om te lezen.  Hier staat ook een vriezer/koelkast en magnetron voor algemeen gebruik.

Een kopje koffie of thee kunt u bestellen op ons terrasje, waar u overigens ook een heerlijk ijsjes van het IJsboerke kunt kopen.